dinsdag 19 januari 2010

Bangkok, jammer maar zonder foto's en video's nog



Raar maar ik krijg geen foto's of video's geüpload om 1 of andere reden. Twee jaar geleden vanuit Zuid Afrika geen probleem met de Nokia maar nu vanuit Thailand via wifi dus wel. Toch onhandig voor een fotoblog;0( Nu voor de tweede dag in Bangkok en al veel indrukken opgedaan met gids Pepsi (jaja hoe zou ze echt heten). Zonnig en rond de 30 graden en zwoele avonden op het terras met veel bier en eten, daar waren we aan toe. Vandaag de stad ingeweest en nogal veel winkels, straatmarktjes en eetkraampjes en zelfs een trottoir langs een drukke weg vol met etende en wokkende barbequende Thai gezien. China Town was ook nogal druk en vol met hangende dooie beesten al dan niet geschikt voor diner. Ook een joekel van een gouden Boedha die behoorlijk werd vereerd met wierrook en eten, wat vervolgens weer door andere arme mensen wordt meegenomen. Wat een vriendelijke servicegerichte bescheiden mensen zijn die Thai zeg. Ook in twee nieuwe voortuigen gezeten, de TucTuc en de Porsche Panamera. De eerste is een echte afrader met 4 man, de tweede een MUST have, wat een gaaf ding. Ik begin vast met sparen. Nu aan het hotelterras aan de rivier afborrelen en morgen zijn de tempels aan de beurt. AdiJos Ps. NU IS HET WEL GELUKT JOEPIE. Ook leuk de reacties, die ook per sms binnenkomen.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Nou zeg wat een gekkigheid! Wij dachten laten we eens even snel checken wat onze gezelligheidsdieren aan het doen zijn........kunnen de foto's niet geplaatst worden. Jammerrrr.......maar dat zorgt dan vanaf nu voor hoge verwachtingen bij de tekstuele uitleg.

Heel veel liefs en veel plezier!

Kap-kun-kap (ofzoiets).
Dwight, Les, Ken & Jaz

Jos Bisschop zei

Leuk hoor en ja, de mobiele maarssense brigade begint op dreef te raken nu. Vanaf nu ook af en toe foto's mits ik tijd en zin heb om achter ee pc te duiken want die iPhone laat het wat foto's versturen naar m'n blog jammerlijk afweten. AdiJos

Paul zei

Gaat lekker daar he....
Veel uitersten!
Laatste speeltje van de Ir. had ik gemist.....
Wat een beest weer....

Veel plezier verder.
PPRA