zondag 1 februari 2009

daar gaan we weer


we gaan het weer beleven, waar iedereen die er gek op was al een keer heeft geroepen 'boycotten die oostblok toestand' zijn we alweer een tijdje in de greep van de altijd van rellen voorziene nationale voorronde. De eeuwig galopboerende Goor schoffeerde Geer, Rene's lijmende invloed deed de gemoederen deze keer geen goed en Jeroens talent wordt nu aangewend om de handen dit keer op elkaar te krijgen voor een avondje met de grootste familie van Nederland.
Ja ik weet het, qua truttigheid en ver onder camping niveau dalend heeft SBS6 de Tros allang ingehaald maar de staatsomroep doet weer van zich spreken met dit heerlijk avondje.
Slim is om de bekendste ijzerengordijn bermh*** in te huren om in de jury plaats te nemen, zij weet immers hoe onze achtergebleven medemens luistert naar ontwikkelde muziek. Sinds zij geld is tegengekomen en dit ook nog voor langere tijd aan zich wist te binden blijven we in ieder geval verschoond van kalenders in de wachtruimte tijdens het wisselen van de autobanden (het blonde hert bleef je altijd aankijken met meerdere ogen, waar je je ook bevond) en belangrijker nog, ze vervuilt ook geen vinyl of zilver schijfjes meer met haar pogingen tot zingen.
Ik ga er weer voor zitten in ieder geval, lekker zeiken op de regie, het geluid, de kleedster etc en natuurlijk de arrangementen ennnnnnnnnnnnnnnnn de zangkunst van Gordon, alsjeblieft zeg, ga samenwonen met Evert Santegoeds en kruip lekker achter het fornuis en maak een stoofpotje maar stop met je stem te verzieken want zingen, helaas, dat kun je beter laten.

Geen opmerkingen: