maandag 2 februari 2009

toppers nationale songfestival - wie neemt wie in de maling?


zijn we toch gewoon in de maling genomen, is het winnende liedje gewoon door Goor geschreven blijkt nu, honderden mensen sturen liedjes in en deze wint.
Eerlijk is eerlijk, ik had na het zien van alle zes ook nr 3 en nr 6 tot favoriet. Winst voorspellen durft niemand zich aan te wagen, hoop uitspreken wel, wat zou het toch leuk zijn en nu maar hopen dat Shine ook live over de buhne komt want, heel zeker ben ik pas na het bekijken van de harde schijf maar m'n kop eraf als er niet hier en daar onvervalst playback te zien/horen was. Wordt vervolgd.
Ps. Die obesitas achtergrond zangeres (Miss OB) staat al jaren misschien wel heel goed backing te vocallen maar dit kan toch echt niet meer. Kost ons zeker punten. De heren lijken natuurlijk wel heel strak naast haar maar kom op zeg, IK WIL MANDY

3 opmerkingen:

Rene zei

Laat 'De Toppers' maar als laatsten eindigen in de voorronde. Naar huis met die NOS-ploeg en nooit meer meedoen. En als de NOS er dan toch voor kiest om ieder jaar maar weer aan dat nichtenfeestje mee te willen doen, dan maar die Oostblok snol Viktoria Koblenko sturen. Het is al meerdere malen bewezen dat goede vocale kwaliteiten en uiterlijk er niet toe doen bij het songfestival. Misschien dat die communisten dan nog wat punten kunnen geven.

Rene zei

Kijk eens op

http://www.mediajournaal.nl/2009/02/02/gordon-maakte-winnende-songfestivallied-onder-een-andere-naam.html

Rene zei

http://www.mediacourant.nl/?p=9848