dinsdag 13 november 2007

terug in de kleinschalige truttigheid zou ik bijna willen zeggen

Heel oud Engels landhuis in Pretoria waar we 1 nacht overbruggen. De tijd heeft stilgestaan in de 8 Holly Hobby kamers met daarin een antiekcollectie waar Christie's jaloers op zou zijn. Wij hebben een eigen jacuzzi maar die is van voor de stoomtrein dus het zou me verbazen als daar nog bellen mee te blazen valt. Een dinerkamer met aangrenzend kleinere salons doet al even authentiek aan als de rest. Gaan zo een city tour doen met oa een bezoek aan het Paul Kruger museum.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaaaa hallo!

We beginnen nu toch diva-reacties te lezen waar zelfs Gordon zich zelfs voor zou schamen! Maar goed om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben. Mooie foto's trouwens.

Greetzzz uit Leiden

Unknown zei

Wat een mooie foto's, prachtige locaties en byzondere verblijven! Dat moet een geweldige belevenis zijn. Er wordt hier in NL veel aan jullie gedacht. Wij (Peter, Dwight et moi) hebben zojuist de blog bekeken en wensen jullie nog heel veel plezier.

Heel veel liefs en geniet ze.
Cilesta

Jos Bisschop zei

leuk Hes en Pat en Dwight en Cilesta jullie reacties, zolang de mobiel het internet op gaat hier ga ik door met posten. Groeten van ons allemaal.
AdiJos