maandag 12 november 2007

zoveel luxe en service ga je niet meer tegen komen vrees ik

Gisteravond heerlijk gedineerd op het terras dat 'eigenlijk' gesloten was.... Nu ontbijten op een manier die we niet eerder hebben gezien. Zelfs Struisvogeleieren behoren tot de mogelijkheden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello there....

Dat luxe zelfs jullie verwachtingen kan overstijgen zeg, dat lijkt me bijna onmogelijk :-).
Het zie er allemaal supergaaf uit... denk dat ook ik maar eens verder dan Europa moet gaan.

Véél plezier weer,

Cécile

Anoniem zei

Schele! Ik dacht PRECIES hetzelfde als Cecile (hallo Cecile!!) - wat een stelletje luxe(lui)paarden zijn jullie toch ook. En dan nog zeiken over die filterkoffie, tsssss.
Fijn dat jullie de vijf al gespot hebben, dan kan die alvast van de to do list.
Mooie plaatjes, volgens mij hebben jullie het vreselijk naar jullie zin daar. Is je blog nu trouwens definitief de onpersoonlijke vervanger van de persoonlijke mmsjes? Ik voel een afstand.
Genieten daar en wel terugkomen, ik heb kerstdecoratietips nodig van Olaf.
Es
p.s. Wegens gebrek aan muziekkennis: Daphne Deckers heeft het gezicht van een journalist opengehaald met een champagneglas.

Annechien zei

Wat een gezelligheid hier (he lieve meiden). En wat super om te zien dat jullie nu echt naar Zuid Afrika zijn gegaan. En je bent ook zo hip met je url en je weblog!
Ik krijg compleet heimwee als ik je plaatjes zie.
Ik ben namelijk net 2 weken terug uit Tanzania/Zanzibar en ook dit was incredible. We moeten maar snel afspreken als je terug bent om elkaars mooiste foto's te zien. Mijn luipaard bijvoorbeeld heeft net een grant gazelle verslonden en ligt met zijn dikke buik in de boom. Echt zoooooo gaaf. (wel natuurlijk heel zielig voor die gazelle ;-))
Nou, vlieg voorzichtig met die gekke chesna's en tot snel he?
Gr, Chien

Jos Bisschop zei

leuk lady's deze reacties, spreek jullie snel weer.