dinsdag 29 maart 2011

Chris Brown - F.A.M.E (2011)

Chris Browns vierde album dit F.A.M.E. en bij uitkomst kondigde hij zelf aan nog voor het einde van het jaar er een dubbel album van te maken waarvan het tweede gedeelte de naam 'Fortune' gaat meekrijgen. Hij ging vorige week bij een interview kompleet uit z'n plaat achter de schermen omdat het interview niet was gegaan over de vooraf afgesproken onderwerpen, met name z'n nieuwe muziek. Frustrerend voor hem blijft z'n moleste verleden hem achtervolgen maar we hebben het hier dan ook wel over inmiddels een 'halve koningin van de R&B' die de klappen van hem kreeg.
Naar het nieuwe album nu dan, 4 sterren deze plaat. Goede opbouw, klinkt strak, veel samenwerkende artiesten waaronder; Tyga, Kevin McCall, Lil Wayne, Busta Rhymes, Ludacris, Benny Benassi en niemand minder dan kindsterretje Justin Bieber. Slim van Chris om ook met hem een duetje op te nemen en het is ook nog een een goeie track die 'Next To You'. Z'n grootste hit in NL tot nu toe was trouwens ook een samenwerkings verband, 'No Air' met Jordin Sparks in 2008.
Luister ook eens naar de rap op 'Look At Me Now', zo'n rapfan ben ik niet maar deze is wel heel strak en snel, jammer van die sonar geluiden die behoorlijk gaan irriteren. 'Yeah 3x' is op dit moment z'n grootste hit tot nu toe en een paar andere andere tracks inschattend op dit album gaan er nog grotere volgen.
AdiJos

Beste Tracks: 'Up To You', 'She Ain't You' en 'Should've Kissed You'
Slechtste Tracks: 'Look At Me Now' (de rap is het enige briljante) en 'Oh My Love'
4 sterren

Geen opmerkingen: